Varför Torahblogga?

Varför Torahblogga?

היום - Hayom (Dagens judiska datum):

torsdag 25 mars 2010

Förlag-förslag idag!

Hej!

Jewish Publication Society, som startades 1888, är känd som en gigant bland förlag, i många delar av den judiska världen, inte minst inom den akademiska, judiska världen.

Deras översättning av Tanach, Den hebreiska bibeln, anses vara guldstandarden av judisk bibelöversättning, med både hebreisk och engelsk text och deras Jewish Study Bible används flitigt av universitet och religiösa seminarier.

Men de publicerar mycket, mycket mer: "biografier, historiska verk, konst, böcker om judiska högtider, ungdomsböcker, religiösa och filosofiska verk, samt översättningar av akademiska och populära klassiker". Här kan du söka dig igenom deras många titlar: http://www.jewishpub.org/product.php

Nu tar JPS några stora kliv i sin marknadsföring på nätet! De försöker nämligen samla ihop till 613 fans på deras Facebooksida, http://www.facebook.com/JewishPublicationSociety, innan helgen Pesach är över (6 april).

Då lottar de ut fem presentkort på $20 till de som har gått med. Om du gillar judiska böcker lika mycket som jag gör, så är detta en utlottning du inte vill missa!

Kol tuv,

blog comments powered by Disqus